Maple and More importeert Icewine van Strewn Winery - Ontario Canada. Deze winery is perfect gelegen aan de oevers van Lake Ontario in 'Niagara-on-the-Lake'.

De wijngaarden van Strewn winery hebben een ideaal terroir en microklimaat. Dat houdt voor Icewine in: lange, warme zomers en een koud winterklimaat waarbij de temperatuur zo snel daalt dat het beste sap in de Icewine-druiven vastgehouden wordt. Dit levert de beste kwaliteit op van Icewine druiven.

Wereldwijde opwarming zorgt voor een verschuiving van het aanbod van Icewine vanuit Canada. Waar voorheen historische ijswijngebieden zoals Duitsland en Oostenrijk primair producent waren, krijgen deze landen steeds meer moeite om te voldoen aan de minimale Brixwaarden die de Icewinedruiven moeten bezitten om de juiste kwaliteit te kunnen produceren en verschuift het aanbod van Icewine langzaam naar Canada. En laat Maple and More zich nu juist focussen op Canada!

We laten u graag genieten van deze prachtige Icewine en zijn trots om ze op onze site - en via geselecteerde slijters in Nederland - aan te kunnen bieden.

Daarbij treft u hieronder zowel rode, witte als 'late harvest' - , waarbij voor de 'late harvest' een tweede persing van de Icewinedruiven wordt toegepast.

Maak hieronder uw keuze . . .

We gaan er vanuit dat wanneer u bestelt u ouder bent dan 18 jaar; NIX18